- Din guide till Japan

The Lock Up: Restaurang där du blir inlåst i ett fängelse!

Det finns många roliga och intressanta restauranger i Japan, men en av de konstigaste är ”The Lock up”, som är en restaurang med fängelsetema. Kedjan har blivit ganska populär och finns i bland annat Tokyo, Osaka, och har nyligen öppnat i Fukuokas Tenjin-distrikt. Du hittar alla restaurangerna här (japanska).

Det första som händer när du kommer in i restaurangen är att du blir arresterad, handfängslad och kastad i en mörk fängelsecell(!). Låter det spännande? Om inte kanske du vill leta efter middag någon annan stans eftersom temat är inte bara passivt utan de har även aktiva shower med förrymda fångar och fångvakter som piskar dig i cellen. Det kan bli ganska högljutt minst sagt.

http://tenjin.keizai.biz/headline/4874/

人体実験 – Det mänskliga experimentet

Menyn består av olika ”läskiga” maträtter som närmast skulle kunna likna ett Halloween-party, vilka kanske inte kan betraktas som kulinariska mästerverk men ändå passar bra till de roliga drinkarna. Deras mest kända drink är 人体実験 – the Human Experiment, som består av olika suspekta provrör med alkohol och e-kolvar som du själv får blanda till en drink med.

Bild från <a href="http://r.gnavi.co.jp/acz7bcj10000/" target="_blank">gurunavi</a>

Upplev en måltid i en mörk cell

 

The Lockup (ザ・ロックアップ 新宿店)
Betyg:    1108 incheckningar
歌舞伎町1-16-3, 160-0021, 東京
+81 3-5292-5516
https://www.lock-up.jp

Du hittar mer information på deras hemsida och på Google Maps.

Huvudbild från gurunavi